SERVICE NINJA SÖKES - STOCKHOLM

DIN-DINs streetfood dojo slår upp portarna i Stockholm i början av juni och söker en glad och samarbetsdriven ninja till ett av våra restaurangkök. Du får vara med och sätta tonen utåt för en matupplevelse utöver det normala och därför ser vi gärna att du kan behålla ditt service-mojo även under högt tempo. Men vad är DIN-DIN egentligen?

DINDIN ÄR EN TRENDÄLSKANDE OCH UPPLEVELSEDRIVENSTREETFOOD-RÖRELSE STRÖSSLAD MED ASIAN (CON)FUSION. VISERVERAR ROLLS, RAMEN OCH BOWLS. ALDRIG PÅ SÄTTET DUFÖRVÄNTAR DIG, ALLTID MED GLÄDJE. CHIN CHIN! VÄLKOMMEN TILL DINDIN.

SERVICE NINJA SKILLS

Vi söker främst efter en driven lagspelare som värderar respekt och en trivsam arbetsmiljö. En person som är målmedveten och älskar att överträffa både medarbetare och gästers förväntningar. Har du arbetat inom något asiatiskt kök tidigare? NICE! Uppskattar du att hålla det rent och snyggt runt omkring dig? WOW! Har du aldrig arbetat restaurang förut, men känner dig peppad? HÖR AV DIG!

Vårt koncept är skapat för att fungera sömlöst. Därför introducerar vi dig självklart till våra rutiner, och du får gärna komma med idéer för hur vi tillsammans kan förfina dessa.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten är en timanställning enligt avtal. Tjänsten inkluderar att arbeta kvällstider och även helg. I din tjänst rapporterar du direkt till din närmsta DIN-DIN Area Manager. Tillträde i början av juni.

DIN-DIN ERBJUDER
- En fartfylld och rolig arbetsplats.
- Goda utvecklingsmöjligheter.

Tillsammans med DIN-DIN får du möjligheten att vara med och utvecklas inom mat- och servicebranschen och arbeta från att vara extra anställd, till heltidsanställd och möjligheten att växa från “Area Manager” till “Region Manager”. Visst låter det helt galet kul?

Är du vår nästa ninja i köket? Rulla upp ett CV och personligt brev till ninja@dindinclub.se